Acer Liquid Gallant Duo

Liquid Gallant Duo 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid Gallant Duo: Android 4.0, 5 megapixel camera, dual-core, 3G/HSUPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.3 inch, HD scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid Gallant Duo een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Gallant Duo:

Wil je meer weten over de Acer Liquid Gallant Duo? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid Gallant Duo is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Acer wordt aangedreven door een MediaTek MTK6575 chip met een 1,0 GHz Dual-Core processor.

De Liquid Gallant Duo beschikt over een 5 megapixel camera.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid Gallant Duo ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid Gallant Duo heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Gallant Duo is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Acer Liquid Gallant Duo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Meer specificaties van de Acer Liquid Gallant Duo
Heb je een vraag over de Acer Liquid Gallant Duo dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel