Acer Liquid Gallant Duo

Liquid Gallant Duo 56%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid Gallant Duo: Android 4.0, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid Gallant Duo een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Gallant Duo:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid Gallant Duo GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid Gallant Duo.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid Gallant Duo kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid Gallant Duo is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Acer Liquid Gallant Duo wordt aangedreven door een MediaTek MTK6575 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Liquid Gallant Duo beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 129 x 66 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer Liquid Gallant Duo ondersteunt diverse netwerken. Met de Liquid Gallant Duo kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.0

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer Liquid Gallant Duo heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Gallant Duo is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Liquid Gallant Duo is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer Liquid Gallant Duo beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Acer Liquid Gallant Duo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Acer Liquid Gallant Duo
  Heb je een vraag over de Acer Liquid Gallant Duo dan kun je deze hier stellen