Acer Liquid Gallant E350

Liquid Gallant E350 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid Gallant E350: Android 4.0, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid Gallant E350 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid Gallant E350 scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Gallant E350:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid Gallant E350 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid Gallant E350.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid Gallant E350 kunt overzien.

Boeiend beeld. Sproeten op iemands huid, het schuim op de tropische branding, de kleine lettertjes... alles is zichtbaar! Het extra grote 4,3-inch qHD-display van de Liquid Gallant met 257-ppi resolutie geeft alles helder en duidelijk weer en maakt dagelijkse activiteiten zoals het bekijken van video. s, het lezen en typen van teksten en het maken en bekijken van foto. s tot een plezierige bezigheid.. Cameraplezier. Snelle kiekjes worden goede foto's dankzij de automatische sc. nedetectie en touchfocus van de Liquid Gallant. Maak de mooiste foto. s met superrealistische HDR, verfraaiingseffecten, de panoramastand en gezichtsdetectie! En wat helemaal een kick geeft, is de multihoekweergave: fotografeer een sc. ne vanuit meerdere hoeken en draai vervolgens met uw vinger door het uiteindelijke beeld.. Snel typen met Swype. De Liquid Gallant kent Swype-tekstinvoer, waarmee u veel sneller berichten schrijft. Schrijf woorden door met . n vloeiende beweging over de juiste letters op het schermtoetsenbord te vegen. Met Swype typ je dus gewoon sneller!

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid Gallant E350 is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 145 gram.

De Liquid Gallant E350 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 129 x 66 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer Liquid Gallant E350 ondersteunt diverse netwerken. Met de Liquid Gallant E350 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.0

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer Liquid Gallant E350 heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Gallant E350 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Liquid Gallant E350 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer Liquid Gallant E350 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Acer Liquid Gallant E350 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Acer Liquid Gallant E350
  Heb je een vraag over de Acer Liquid Gallant E350 dan kun je deze hier stellen