Acer Liquid S1

Acer Liquid S1 8GB Rood 4713147143221 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid S1: Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, 1GB RAM, 5.7 inch, HD scherm (258 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid S1 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid S1 scoort 4.3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid S1:

Wil je meer weten over de Acer Liquid S1? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid S1 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 195 gram. Met een dikte van 9.6 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Acer wordt aangedreven door een Mediatek MTK6589 chip met een 1,5 GHz Quad-Core processor.

De Liquid S1 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 2400 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid S1 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid S1 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid S1 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Acer Liquid S1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 258 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Acer Liquid S1
Heb je een vraag over de Acer Liquid S1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel