Acer Liquid X2 LTE Triple SIM

Acer Liquid X2 LTE Triple SIM 68%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid X2 LTE Triple SIM: Android 5.1, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSPA+/4G+ (tot 300 Mbit/s), 3GB RAM, Triple SIM, 5.7 inch, HD scherm (257 ppi)

De Liquid X2 LTE Triple SIM is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Acer in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM:

Wij hebben alle specificaties van de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6753 64-bit chip met een 1,3 GHz Octa-Core processor.

De Liquid X2 LTE Triple SIM beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 13 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 13 megapixel camera voor videobellen
 • 64-bit Octa-core processor
 • Niet te dik met 8.9 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • Triple SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid X2 LTE Triple SIM is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 257 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
  Android 5.1

  Meer specificaties van de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM
  Heb je een vraag over de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel