Acer Liquid X2 LTE Triple SIM

Acer Liquid X2 LTE Triple SIM 77%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid X2 LTE Triple SIM: Android 5.1, 13 megapixels, octa-core 64-bit, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Triple SIM, BT, GPS, 5.7 inch, scherp XHDPI scherm (257 ppi)

De Liquid X2 LTE Triple SIM is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Acer in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid X2 LTE Triple SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid X2 LTE Triple SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 160 gram. De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6753 64-bit chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Octa-Core.

De Liquid X2 LTE Triple SIM beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 160 x 84 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 13 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
  • FM-radio
  • WiFi
  • Triple SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM ondersteunt diverse netwerken. Met de Liquid X2 LTE Triple SIM kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid X2 LTE Triple SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Liquid X2 LTE Triple SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 13 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Acer Liquid X2 LTE Triple SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 257 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM
Heb je een vraag over de Acer Liquid X2 LTE Triple SIM dan kun je deze hier stellen