Acer Liquid Z2 Z120 Duo

Let op! Er zijn diverse meldingen gedaan van Liquid Z2 Z120 Duo die niet meer opstarten. Als je dit toestel koopt kan dit u ook overkomen.
Acer Liquid Z120 Duo Black 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid Z2 Z120 Duo: Android 4.1, 3 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 3.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid Z2 Z120 Duo een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid Z2 Z120 Duo scoort 3.5 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Z2 Z120 Duo:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid Z2 Z120 Duo GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid Z2 Z120 Duo.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid Z2 Z120 Duo kunt overzien.

Helder en daadkrachtig. Het 3,5-inch scherm ligt lekker in de hand en de 1 GHz CPU versnelt browsen en gamen. Berichten zijn helder en de foto's zijn prachtig. Met de ideale afmetingen voor weergeven en typen ligt deze gebruiksvriendelijke smartphone perfect in de hand. Dankzij swype kunt u zelfs met . n hand teksten of e-mails schrijven.. Lekker rocken. Sluit een hoofdtelefoon of luidspreker aan op de Liquid Z-serie en geniet dankzij SRS Sound. van topgeluid met surround sound, een diepere bas, duidelijkere zang en nog betere prestaties. Bovendien kunt u dankzij de 4 GB aan opslag tot 100 albums met u meenemen.. Snelle kiekjes. Houd het moment vast: De camera is binnen 1,5 seconde gebruiksklaar: leg elk kleurrijk moment vast, zelfs in panoramabeeld! Leg snelle actiemomenten vast met 4, 8 en 16 foto's per opname. Pas opvallende filters en effecten toe, houd duizenden foto's bij de hand en neem tot drie uur video van dvd-kwaliteit op.

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid Z2 Z120 Duo is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 110 gram. De Acer Liquid Z2 Z120 Duo wordt aangedreven door een MediaTek MT6575 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De Liquid Z2 Z120 Duo beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 110 x 62,5 x 12,3 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 440 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12.3 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid Z2 Z120 Duo ondersteunt diverse netwerken. Met de Liquid Z2 Z120 Duo kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid Z2 Z120 Duo heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Z2 Z120 Duo is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Acer Liquid Z2 Z120 Duo beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Acer Liquid Z2 Z120 Duo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer Liquid Z2 Z120 Duo
Heb je een vraag over de Acer Liquid Z2 Z120 Duo dan kun je deze hier stellen