Acer Liquid Z320

Acer Liquid Z320 Black 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid Z320: Android 5.1, 5 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

De Acer Liquid Z320 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Z320:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid Z320 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid Z320.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid Z320 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid Z320 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 142 gram. De Acer Liquid Z320 wordt aangedreven door een Snapdragon 210 MSM8909 chip met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De Liquid Z320 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136 x 66,5 x 9,6 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.6 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Acer Liquid Z320 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Liquid Z320 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
  Android 5.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Acer Liquid Z320 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Z320 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Acer Liquid Z320 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Acer Liquid Z320 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Acer Liquid Z320
  Heb je een vraag over de Acer Liquid Z320 dan kun je deze hier stellen