Acer Liquid Z5 Duo

Acer Liquid Z5 Duo Grey 38%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid Z5 Duo: Android 4.2, 3.1 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA, Dual SIM, 5.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid Z5 Duo een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid Z5 Duo scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Z5 Duo:

Wil je meer weten over de Acer Liquid Z5 Duo? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid Z5 Duo is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 147 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Acer wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De Liquid Z5 Duo beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 3,1 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid Z5 Duo ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid Z5 Duo heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Z5 Duo is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Acer Liquid Z5 Duo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 196 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Acer Liquid Z5 Duo
Heb je een vraag over de Acer Liquid Z5 Duo dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel