Acer Stream S110

Acer Stream S110 Black 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
Stream S110: Android 2.1, 5 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

De Acer Stream S110 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Stream S110:

Voor het voordeligste aanbod Acer Stream S110 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Stream S110.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Stream S110 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer Stream S110 is een Android 2.1 (Eclair)-smartphone met een gewicht van 140 gram.

De Stream S110 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119 x 63 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Stream S110 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Stream S110 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Stream S110 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD tot 32GB, 8GB inbegrepen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Stream S110 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Stream S110 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer Stream S110 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Acer Stream S110 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer Stream S110
Heb je een vraag over de Acer Stream S110 dan kun je deze hier stellen