AGM Discovery V5

AGM Discovery V5 Black 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
Discovery V5: Android 2.3, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 5 megapixels, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 3.5 inch

De AGM Discovery V5 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
AGM De AGM Discovery V5 scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de AGM Discovery V5:

Voor het voordeligste aanbod AGM Discovery V5 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van AGM telefoons waaronder de Discovery V5.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de AGM Discovery V5 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De AGM Discovery V5 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 144 gram. De AGM Discovery V5 wordt aangedreven door een MTK6515 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Single-Core.

De Discovery V5 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 122 x 67 x 13 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • UMTS/3G
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 256 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
 • Iets te dik met 13 millimeter
 • De resolutie is niet zo hoog
 • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De AGM Discovery V5 ondersteunt diverse netwerken. Met de Discovery V5 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De AGM Discovery V5 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Discovery V5 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Discovery V5 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De AGM Discovery V5 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De AGM Discovery V5 kan tot 260 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 164 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de AGM Discovery V5
Heb je een vraag over de AGM Discovery V5 dan kun je deze hier stellen