Alcatel A2 XL

Alcatel A2 XL Black 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
A2 XL: Android 5.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 6 inch, HD scherm (244 ppi)

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de A2 XL perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Alcatel A2 XL in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel A2 XL:

De Alcatel A2 XL is een touchscreen telefoon met een gewicht van 179 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. De Alcatel A2 XL wordt aangedreven door een Mediatek MTK8321 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De A2 XL beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 2580 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel A2 XL ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel A2 XL heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 512 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A2 XL is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6 inch touchscreen. De Alcatel A2 XL kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 244 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Alcatel A2 XL
Heb je een vraag over de Alcatel A2 XL dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel