Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM

Alcatel onetouch IDOL 3 (4.7) Dual Sim 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
IDOL 3 (4.7) Dual SIM: Android 5, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)

De Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Alcatel.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM:

Wil je meer weten over de Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 110 gram. Met een dikte van 7.55 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Alcatel wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De IDOL 3 (4.7) Dual SIM beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 4,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 4,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.55 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IDOL 3 (4.7) Dual SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.
Android 5.0

Meer specificaties van de Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM
Heb je een vraag over de Alcatel IDOL 3 (4.7) Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel