Alcatel One Touch 20.04C

Alcatel 20.04C  Noir 10%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch 20.04C: Seniorentelefoon, Candybar formaat, FM-radio, 2.4 inch

De Alcatel One Touch 20.04C is goed geschikt als seniorentelefoon. Handige eigenschappen van een seniorentelefoon zijn grote toetsen, een SOS-knop en (optioneel) de mogelijkheid om te bellen met een gehoorapparaat (lees de beschrijving, of klik door naar de aanbieder voor meer informatie).


Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch 20.04C:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch 20.04C GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch 20.04C.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch 20.04C kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch 20.04C is een candybar telefoon met een gewicht van 89 gram. De Alcatel One Touch 20.04C wordt aangedreven door een MTK 6250 chip met deze core verdeling 260 Mhz Single-Core.

De One Touch 20.04C beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112 x 61,5 x 12,5 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Seniorentelefoon
  • Eenvoudige bediening
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch 20.04C ondersteunt 900, 1900 Mhz netwerken. Met de One Touch 20.04C kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch 20.04C heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 3 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch 20.04C beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Alcatel One Touch 20.04C kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 166 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch 20.04C
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch 20.04C dan kun je deze hier stellen