Alcatel One Touch 810D

Alcatel 810D GLAM Victorian blush 13%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch 810D: 3 megapixels, QWERTY, klaptoestel, FM-radio, Dual SIM, BT, 2.4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Alcatel One Touch 810D een goed toestel voor jou. De Alcatel One Touch 810D is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Alcatel One Touch 810D is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Alcatel.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch 810D:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch 810D GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch 810D.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch 810D kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch 810D is een clamshell telefoon met een gewicht van 94 gram.

De One Touch 810D beschikt over een 3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 70 x 70 x 17 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 570 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 3 megapixel camera
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Licht toestel
 • FM-radio (Ja, met RDS)
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
 • De resolutie is niet zo hoog
 • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch 810D ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de One Touch 810D kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 900 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch 810D heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch 810D is geen probleem.

Multimedia

De One Touch 810D is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch 810D beschikt over een ingebouwde 3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Alcatel One Touch 810D kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 167 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch 810D
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch 810D dan kun je deze hier stellen