Alcatel One Touch 903D

Alcatel One Touch 903D Black 10%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch 903D: Android 2.3, 3G/HSDPA, Dual SIM, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Alcatel One Touch 903D een goed toestel voor jou. De Alcatel One Touch 903D is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Alcatel.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch 903D:

De Alcatel One Touch 903D wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Alcatel One Touch 903D is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 114 gram. Met een dikte van 12.5 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De One Touch 903D beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 1300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 12.5 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch 903D ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch 903D . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch 903D is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Alcatel One Touch 903D kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Alcatel One Touch 903D
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch 903D dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel