Alcatel One Touch 906

Alcatel OT-906 18%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch 906: Android 2.2, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Alcatel One Touch 906 een goed toestel voor jou. De Alcatel One Touch 906 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Alcatel.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch 906:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch 906 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch 906.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch 906 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch 906 is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 103 gram. De Alcatel One Touch 906 wordt aangedreven door een Broadcom BCM2157 chip met deze core verdeling 500 MHz.

De One Touch 906 beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109,3 x 57 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch 906 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de One Touch 906 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch 906 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch 906 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch 906 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch 906 beschikt over een ingebouwde 1,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Alcatel One Touch 906 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch 906
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch 906 dan kun je deze hier stellen