Alcatel One Touch 997D

Alcatel 4G 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch 997D: Android 4.0, IP57, Stofvast en waterdicht, 8 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One Touch 997D een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Alcatel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Alcatel De Alcatel One Touch 997D scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch 997D:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch 997D GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch 997D.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch 997D kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch 997D is een Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 143 gram. De Alcatel One Touch 997D wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De One Touch 997D beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 129,8 x 68 x 10,95 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • IP57-certificering
  • Beschermd tegen stof en onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Iets te dik met 10.95 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch 997D ondersteunt diverse netwerken. Met de One Touch 997D kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 510 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch 997D heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch 997D is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch 997D is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch 997D beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch 997D
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch 997D dan kun je deze hier stellen