Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D

Alcatel One Touch IDOL 2 mini 6016D hot pink 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch Idol 2 Mini OT-6016D: Android 4.3, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSDPA, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One Touch Idol 2 Mini OT-6016D een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Alcatel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D:

De Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D is een Android 4.3 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 110 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik.

De One Touch Idol 2 Mini OT-6016D beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1700 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch Idol 2 Mini OT-6016D is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Idol 2 Mini OT-6016D dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel