Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB

Alcatel One Touch Idol 6030D 4GB Pink 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch Idol Dual 6030d 4GB: Android 4.1, 8 megapixel camera, dual-core, HSDPA, Dual SIM, 4.6 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One Touch Idol Dual 6030d 4GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Alcatel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB:

De Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 110 gram. De Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6577+ chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De One Touch Idol Dual 6030d 4GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 330 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1820 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB heeft 1024 MB, 4GB Opslag werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch Idol Dual 6030d 4GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,6 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 239 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Idol Dual 6030d 4GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel