Alcatel One Touch M'Pop 5020D

Alcatel 5020D One Touch M Pop 60%
One Touch M'Pop 5020D: Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One Touch M'Pop 5020D een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Alcatel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Alcatel De Alcatel One Touch M'Pop 5020D scoort 3.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch M'Pop 5020D:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch M'Pop 5020D GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch M'Pop 5020D.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch M'Pop 5020D kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch M'Pop 5020D is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 136 gram. De Alcatel One Touch M'Pop 5020D wordt aangedreven door een MediaTek MT6575 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De One Touch M'Pop 5020D beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121,5 x 64 x 11,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 410 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch M'Pop 5020D ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de One Touch M'Pop 5020D kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 780 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch M'Pop 5020D heeft deze geheugen specificaties: 512 MB, 4GB intern werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch M'Pop 5020D is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch M'Pop 5020D is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch M'Pop 5020D beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Alcatel One Touch M'Pop 5020D kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch M'Pop 5020D
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch M'Pop 5020D dan kun je deze hier stellen