Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E

Alcatel One Touch Pop C3 OT-4033E 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch Pop C3 Dual OT-4033E: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One Touch Pop C3 Dual OT-4033E een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Alcatel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch Pop C3 Dual OT-4033E.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 110 gram.

De One Touch Pop C3 Dual OT-4033E beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 122 x 64,4 x 11,9 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 410 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 11.9 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E ondersteunt diverse netwerken. Met de One Touch Pop C3 Dual OT-4033E kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 570 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch Pop C3 Dual OT-4033E is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch Pop C3 Dual OT-4033E is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Pop C3 Dual OT-4033E dan kun je deze hier stellen