Alcatel One Touch Pop S7 7045Y

Alcatel OneTouch Pop S7 7045Y Black 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch Pop S7 7045Y: Android 4.4, 5 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de One Touch Pop S7 7045Y een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Alcatel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch Pop S7 7045Y:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch Pop S7 7045Y GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch Pop S7 7045Y.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch Pop S7 7045Y kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch Pop S7 7045Y is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 162 gram.

De One Touch Pop S7 7045Y beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 141 x 72 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 480 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch Pop S7 7045Y ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de One Touch Pop S7 7045Y kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch Pop S7 7045Y heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch Pop S7 7045Y is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch Pop S7 7045Y is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch Pop S7 7045Y beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Alcatel One Touch Pop S7 7045Y kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch Pop S7 7045Y
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch Pop S7 7045Y dan kun je deze hier stellen