Amazon Fire Phone LTE 64GB

Amazon Fire Phone LTE 64GB Black 68%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fire Phone LTE 64GB: Fire OS, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)

De Fire Phone LTE 64GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Amazon in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Amazon De Amazon Fire Phone LTE 64GB scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Amazon Fire Phone LTE 64GB:

Wil je meer weten over de Amazon Fire Phone LTE 64GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Amazon Fire Phone LTE 64GB is een Android 4.2 (Jelly Bean Fire OS 3.5)-smartphone met een gewicht van 160 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Amazon wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB v2 chip met een 2,265 GHz Quad-Core processor.

De Fire Phone LTE 64GB beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 330 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.2 (Jelly Bean Fire OS 3.5)
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Amazon Fire Phone LTE 64GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fire Phone LTE 64GB is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Amazon Fire Phone LTE 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Amazon FireOS is een Android-gebaseerde mobiele besturingssysteem geproduceerd door Amazon voor zijn Fire Phone en de Kindle Fire reeks van tablets. Fire OS heeft een aangepaste gebruikersinterface inclusief koppelingen met diensten van Amazon.

Meer specificaties van de Amazon Fire Phone LTE 64GB
Heb je een vraag over de Amazon Fire Phone LTE 64GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel