AMOI N821

AMOI N821 36%
Deze telefoon is niet op voorraad
N821: Android 4.0, 8 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de N821 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze AMOI, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de AMOI N821:

Voor het voordeligste aanbod AMOI N821 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van AMOI telefoons waaronder de N821.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de AMOI N821 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De AMOI N821 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 158 gram. De AMOI N821 wordt aangedreven door een MediaTek MT6577T chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Dual-Core.

De N821 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 131 x 67 x 10,5 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 10.5 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De AMOI N821 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de N821 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De AMOI N821 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de N821 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De N821 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe AMOI N821 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De AMOI N821 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de AMOI N821
Heb je een vraag over de AMOI N821 dan kun je deze hier stellen