Apple iPad 1 32GB 3G

Apple iPad 1 32GB 3G 43%
iPad 1 32GB 3G: Apple iOS 3, 730 gram, HSDPA, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Apple iPad 1 32GB 3G overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Apple iPad 1 32GB 3G is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Apple.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 1 32GB 3G:

Ook voor beste Apple iPad 1 32GB 3G tablet informatie kun je hier terecht! De iPad 1 32GB 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 1 32GB 3G kunt overzien.

De Apple iPad 1 32GB 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 730 gram. De Apple iPad 1 32GB 3G wordt aangedreven door een A4 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Oud besturingssysteem: Apple iOS 3,2
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 1 32GB 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 1 32GB 3G . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 1 32GB 3G is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 1 32GB 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

IOS (iPhone OS) is het oude besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.

iOs loopt van versie 3.1.3 tot het nieuwste 7

Meer specificaties van de Apple iPad 1 32GB 3G
Heb je een vraag over de Apple iPad 1 32GB 3G dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel