Apple iPhone 3GS 8GB

Apple iPhone 3GS 8GB Black 15%
iPhone 3GS 8GB: Apple iOS 3, 3.2 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Apple iPhone 3GS 8GB een goed toestel voor jou. De Apple iPhone 3GS 8GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Apple.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone 3GS 8GB:

Voor het voordeligste aanbod Apple iPhone 3GS 8GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Apple telefoons waaronder de iPhone 3GS 8GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPhone 3GS 8GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Apple iPhone 3GS 8GB is een Apple iOS-smartphone met een gewicht van 135 gram.

De iPhone 3GS 8GB beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 62 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Iets te dik met 12 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Apple iOS
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone 3GS 8GB ondersteunt diverse netwerken. Met de iPhone 3GS 8GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 720 minuten.

Besturingssysteem

IOS (iPhone OS) is het oude besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.

iOs loopt van versie 3.1.3 tot het nieuwste 7
iOS 3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPhone 3GS 8GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPhone 3GS 8GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPhone 3GS 8GB beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Apple iPhone 3GS 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Apple iPhone 3GS 8GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone 3GS 8GB dan kun je deze hier stellen