Apple iPhone X 64GB

Apple iPhone X 64Gb 88%
iPhone X 64GB: Apple iOS 11, IP67, Stofdicht en waterdicht, 12 megapixel camera, hexa-core, dun, HSDPA/4G+ (tot 600 Mbit/s), 3GB RAM, 5.8 inch, Full HD scherm (458 ppi)

De iPhone X 64GB is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Apple zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe iPhone X 64GB in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.
Apple De Apple iPhone X 64GB scoort 4.9 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone X 64GB:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de Apple iPhone X 64GB wel wat voor jou!

De Apple iPhone X 64GB is een iOS 11-smartphone met een gewicht van 174 gram. Met een dikte van 7.7 millimeter is het toestel niet te dik. De Apple iPhone X 64GB wordt aangedreven door een Apple A11 64-bit chip met deze core verdeling 2,376 GHz Hexa-Core.

De iPhone X 64GB beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 7 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 260 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12 megapixel camera en tweede 7 megapixel camera voor videobellen
  • Hexa(6)-core processor voor multitasking
  • Niet te dik met 7.7 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: iOS 11
  • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Veel werkgeheugen, dus lekker snel

Minpunten

  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone X 64GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB)Er is een Lightning aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC, Mac of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPhone X 64GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,8 inch touchscreen. De Apple iPhone X 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1125 x 2436 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 458 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

iOS 11 (iPhone OS 11) is de voorlaatste versie voor iPhone, iPad, iPod touch und Apple TV, dat door Apple ontwikkeld is.
iOS 11

Meer specificaties van de Apple iPhone X 64GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone X 64GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Apple iPhone X 64GB los toestel kopen