Archos 121 Neon

Archos 121 Neon\12.1i\Android 5.1\16GB\Quad-Core 1.3GHz\Dual Camera 55%
Deze tablet is niet op voorraad
121 Neon: Android 5, 634 gram, quad-core, WiFi, GPS, 12.1 inch, MDPI scherm

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Archos 121 Neon een goed toestel voor jou. De Archos 121 Neon is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Archos.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 121 Neon:

Ook voor beste Archos 121 Neon tablet informatie kun je hier terecht! De 121 Neon is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 121 Neon kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 121 Neon is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 634 gram. De Archos 121 Neon wordt aangedreven door een Rockchip RK3126 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De 121 Neon beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 307 x 184 x 11,4 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 121 Neon ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de 121 Neon kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 8 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 121 Neon heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 121 Neon is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Archos 121 Neon beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12,1 inch touchscreen. De Archos 121 Neon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 900 x 1600 pixels. Met 152 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Archos 121 Neon
Heb je een vraag over de Archos 121 Neon dan kun je deze hier stellen