Archos 40 Cesium

Archos Neon 40 Cesium 44%
Deze telefoon is niet op voorraad
40 Cesium: Windows Phone 8.1, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, Dual SIM, 4 inch

De Archos 40 Cesium is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Archos.
Archos De Archos 40 Cesium scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 40 Cesium:

Wil je meer weten over de Archos 40 Cesium? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos 40 Cesium is een touchscreen telefoon met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 10.5 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Archos 40 Cesium wordt aangedreven door een ualcomm Snapdragon 200 MSM8212 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De 40 Cesium beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 207 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1950 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Iets te dik met 10.5 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 40 Cesium ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties Met de 40 Cesium kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 40 Cesium heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 40 Cesium is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Archos 40 Cesium kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Archos 40 Cesium
Heb je een vraag over de Archos 40 Cesium dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel