Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM

Archos Smartphone 50B Helium\5.0i HD Screen \4G\Quad-Core\Android 4.4\ 58%
50b Helium 4G 8GB Dual-SIM: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (294 ppi)

Wil je een Android 4 toestel onder de 150 euro, dan is de 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een handzaam formaat en toch alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM:

Voor het voordeligste aanbod Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM kunt overzien.

De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 160 gram. De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 145 x 71,5 x 8,95 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.95 millimeter
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM
Heb je een vraag over de Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM dan kun je deze hier stellen


Archos 50b Helium 4G 8GB Dual-SIM los toestel kopen