Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM

Archos 55 Cobalt Plus Dual SIM 62%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cobalt 55 Plus Dual SIM: Android 5.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (267 ppi)

De Cobalt 55 Plus Dual SIM is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Archos in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM:

Wil je meer weten over de Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 8.3 millimeter is het toestel niet te dik. De Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 64-bit chip met een 1,0 GHz Quad-Core processor.

De Cobalt 55 Plus Dual SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.3 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2700 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Cobalt 55 Plus Dual SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 267 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM
Heb je een vraag over de Archos Cobalt 55 Plus Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel