Archos 55 Helium Plus Dual SIM

Archos 55 Helium+ Dual SIM 58%
55 Helium Plus Dual SIM: Android 5.1, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (267 ppi)

De Archos 55 Helium Plus Dual SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Archos.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 55 Helium Plus Dual SIM:

Wil je meer weten over de Archos 55 Helium Plus Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos 55 Helium Plus Dual SIM is een Android 5.1 (Lollipop) smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 8.3 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Archos wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 64-bit chip met een 1,0 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De 55 Helium Plus Dual SIM beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • Niet te dik met 8.3 millimeter
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2400 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 55 Helium Plus Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Dual-sim

Deze telefoon is een dual sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 55 Helium Plus Dual SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Archos 55 Helium Plus Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 267 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes.
Android 5

Meer specificaties van de Archos 55 Helium Plus Dual SIM
Heb je een vraag over de Archos 55 Helium Plus Dual SIM dan kun je deze hier stellen


Archos 55 Helium Plus Dual SIM los toestel kopen