Archos 59 Titanium

Archos Titanium 59 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
59 Titanium: Android 4.4, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.9 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 59 Titanium een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 59 Titanium:

Voor het voordeligste aanbod Archos 59 Titanium GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 59 Titanium.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 59 Titanium kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos 59 Titanium is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 240 gram. De Archos 59 Titanium wordt aangedreven door een MediaTek MTK8312 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De 59 Titanium beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 166 x 85 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 59 Titanium ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de 59 Titanium kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 59 Titanium heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 59 Titanium is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 59 Titanium is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos 59 Titanium beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,9 inch touchscreen. De Archos 59 Titanium kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 166 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Archos 59 Titanium
Heb je een vraag over de Archos 59 Titanium dan kun je deze hier stellen