Archos 64 Xenon

Archos 64 Xenon 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
64 Xenon: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6.4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 64 Xenon een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Archos De Archos 64 Xenon scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 64 Xenon:

Voor het voordeligste aanbod Archos 64 Xenon GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 64 Xenon.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 64 Xenon kunt overzien.

Archos 64 Xenon

Apparaat & afmetingen

De Archos 64 Xenon is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 232 gram. De Archos 64 Xenon wordt aangedreven door een MediaTek MT6582 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De 64 Xenon beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 170,7 x 90,6 x 9,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 64 Xenon ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de 64 Xenon kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 64 Xenon heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 64 Xenon is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 64 Xenon is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Archos 64 Xenon beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,4 inch touchscreen. De Archos 64 Xenon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Archos 64 Xenon
Heb je een vraag over de Archos 64 Xenon dan kun je deze hier stellen