Archos 80 Platinum

Archos 80 Platinum 46%
Deze tablet is niet op voorraad
80 Platinum: Android 4.1, 480 gram, dual-core, 2G, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 80 Platinum een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos 80 Platinum:

Ook voor beste Archos 80 Platinum tablet informatie kun je hier terecht! De 80 Platinum is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 80 Platinum kunt overzien.

De Archos 80 Platinum is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 480 gram. De Archos 80 Platinum wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 MPCore chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De 80 Platinum beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een accu van 7000 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 80 Platinum ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 80 Platinum kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 80 Platinum . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos 80 Platinum kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Archos 80 Platinum
Heb je een vraag over de Archos 80 Platinum dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel