Archos F18

Archos F18 Black 11%
Deze telefoon is niet op voorraad
F18: Candybar formaat, FM-radio, Dual SIM, 2.4 inch

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Archos F18 overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Archos F18 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Archos.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos F18:

Voor het voordeligste aanbod Archos F18 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de F18.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos F18 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos F18 is een candybar telefoon met een gewicht van 66 gram.

De F18 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 66 x 45 x 14,3 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 220 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos F18 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de F18 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos F18 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 60 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos F18 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De Archos F18 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 166 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Archos F18
Heb je een vraag over de Archos F18 dan kun je deze hier stellen