Asus Fonepad 7 LTE ME372CL

ASUS ME372CL-1B045A 90NK00Y2-M01610 59%
Deze tablet is niet op voorraad
Fonepad 7 LTE ME372CL: Android 4.3, 333 gram, 5 megapixels, dual-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 7 inch, superscherp HiDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Fonepad 7 LTE ME372CL een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus Fonepad 7 LTE ME372CL:

Ook voor beste Asus Fonepad 7 LTE ME372CL tablet informatie kun je hier terecht! De Fonepad 7 LTE ME372CL is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus Fonepad 7 LTE ME372CL kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Asus Fonepad 7 LTE ME372CL is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 333 gram. De Asus Fonepad 7 LTE ME372CL wordt aangedreven door een Intel Atom Z2560 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De Fonepad 7 LTE ME372CL beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 116,8 x 196,6 x 10,5 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • GPS
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi
 • Goede batterijduur
 • Met deze tablet kun je bellen, whatsappen en SMS'en

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Asus Fonepad 7 LTE ME372CL ondersteunt diverse netwerken. Met de Fonepad 7 LTE ME372CL kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

  Besturingssysteem

  Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
  Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
  Android 4.3

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Asus Fonepad 7 LTE ME372CL heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fonepad 7 LTE ME372CL is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Fonepad 7 LTE ME372CL is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Asus Fonepad 7 LTE ME372CL beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Asus Fonepad 7 LTE ME372CL kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 215 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

  Meer specificaties van de Asus Fonepad 7 LTE ME372CL
  Heb je een vraag over de Asus Fonepad 7 LTE ME372CL dan kun je deze hier stellen