Asus PadFone 2 64GB A68

ASUS 11.9 cm (4.7 45%
Deze telefoon is niet op voorraad
PadFone 2 64GB A68: Android 4.1, met update naar 4.4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (312 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de PadFone 2 64GB A68 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Asus PadFone 2 64GB A68:

Voor het voordeligste aanbod Asus PadFone 2 64GB A68 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Asus telefoons waaronder de PadFone 2 64GB A68.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus PadFone 2 64GB A68 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Asus PadFone 2 64GB A68 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 135 gram. De Asus PadFone 2 64GB A68 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De PadFone 2 64GB A68 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 138 x 69 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 520 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2
 • 13 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Asus PadFone 2 64GB A68 ondersteunt diverse netwerken. Met de PadFone 2 64GB A68 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 960 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.1

  Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 4.4.2.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Asus PadFone 2 64GB A68 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de PadFone 2 64GB A68 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De PadFone 2 64GB A68 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Asus PadFone 2 64GB A68 beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Asus PadFone 2 64GB A68 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Asus PadFone 2 64GB A68
  Heb je een vraag over de Asus PadFone 2 64GB A68 dan kun je deze hier stellen