Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock

ASUS Transformer Pad TF103CG-1A032A 16GB Adroid 4.4  inkl. Dock Black 52%
Deze tablet is niet op voorraad
Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock: Android 4.4, 555 gram, dual-core 64-bit, HSDPA, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock:

Ook voor beste Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock tablet informatie kun je hier terecht! De Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock kunt overzien.

De Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 555 gram. De Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock wordt aangedreven door een Intel Atom Z2560 64-bit chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 64-bit Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Met een accu van 6600 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock
Heb je een vraag over de Asus Transformer Pad TF103CG 16GB + Dock dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel