Asus Transformer Pad TF303K Wifi

Asus TRANSFORMER PAD TF303K-1D022A 16GB +4G ZWART ASUS TRANSFORMER PAD TF303K-1D022A 16GB +4G ZWART 59%
Deze tablet is niet op voorraad
Transformer Pad TF303K Wifi: Android 4.4, 595 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 2G, WiFi, 10.1 inch, HiDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Transformer Pad TF303K Wifi een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Asus De Asus Transformer Pad TF303K Wifi scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus Transformer Pad TF303K Wifi:

Ook voor beste Asus Transformer Pad TF303K Wifi tablet informatie kun je hier terecht! De Transformer Pad TF303K Wifi is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus Transformer Pad TF303K Wifi kunt overzien.

De Asus Transformer Pad TF303K Wifi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 595 gram. De Asus Transformer Pad TF303K Wifi wordt aangedreven door een Intel Bay Trail T Z3745 chip met deze core verdeling 1,8 GHz Quad-Core.

De Transformer Pad TF303K Wifi beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus Transformer Pad TF303K Wifi ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Transformer Pad TF303K Wifi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus Transformer Pad TF303K Wifi heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Transformer Pad TF303K Wifi is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Asus Transformer Pad TF303K Wifi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 1920 pixels. Met 224 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Asus Transformer Pad TF303K Wifi
Heb je een vraag over de Asus Transformer Pad TF303K Wifi dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel