BlackBerry Bold 9700

Blackberry 9700 27%
Bold 9700: BlackBerry OS 5, 3.2 megapixels, QWERTY, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), WiFi, BT, GPS, 2.4 inch, scherp XHDPI scherm (250 ppi)

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de BlackBerry Bold 9700 een goed toestel voor jou. De BlackBerry Bold 9700 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De BlackBerry Bold 9700 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze BlackBerry.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Bold 9700:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Bold 9700 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Bold 9700.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Bold 9700 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Bold 9700 is een BlackBerry OS 5.0-smartphone met een gewicht van 122 gram.

De Bold 9700 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109 x 60 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 408 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Bold 9700 ondersteunt diverse netwerken. Met de Bold 9700 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

BlackBerry OS is een eigen mobiel besturingssysteem, ontwikkeld door Research In Motion (RIM) voor het BlackBerry-lijn van handheld apparaten. Het besturingssysteem biedt multitasking en ondersteunt speciale invoerapparaten waaronder het draaiwiel, trackball, de trackpad en touchscreen.
Blackberry OS 5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Bold 9700 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Bold 9700 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Bold 9700 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe BlackBerry Bold 9700 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,4 inch touchscreen. De BlackBerry Bold 9700 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 360 pixels. Met 250 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de BlackBerry Bold 9700
Heb je een vraag over de BlackBerry Bold 9700 dan kun je deze hier stellen