BlackBerry Curve 8310

Blackberry Curve 8310 9%
Curve 8310: BlackBerry OS 4, Candybar formaat, BT, GPS

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de BlackBerry Curve 8310 een goed toestel voor jou. De BlackBerry Curve 8310 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze BlackBerry.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Curve 8310:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Curve 8310 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Curve 8310.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Curve 8310 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Curve 8310 is een candybar telefoon met een gewicht van 111 gram.

De Curve 8310 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 107 x 60 x 16 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 408 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Candybar formaat

Minpunten

  • Geen FM-radio
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Curve 8310 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Curve 8310 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

BlackBerry OS is een eigen mobiel besturingssysteem, ontwikkeld door Research In Motion (RIM) voor het BlackBerry-lijn van handheld apparaten. Het besturingssysteem biedt multitasking en ondersteunt speciale invoerapparaten waaronder het draaiwiel, trackball, de trackpad en touchscreen.
Blackberry OS 4

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Curve 8310 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Curve 8310 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Curve 8310 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe BlackBerry Curve 8310 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera.

Scherm & bediening

De BlackBerry Curve 8310 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels.

Meer specificaties van de BlackBerry Curve 8310
Heb je een vraag over de BlackBerry Curve 8310 dan kun je deze hier stellen