BlackBerry Curve 9300

Blackberry Curve 9300 Graphite Grey 32%
Curve 9300: BlackBerry OS 6, QWERTY, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 2.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de BlackBerry Curve 9300 een goed toestel voor jou. De BlackBerry Curve 9300 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De BlackBerry Curve 9300 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze BlackBerry.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Curve 9300:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Curve 9300 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Curve 9300.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Curve 9300 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Curve 9300 is een BlackBerry OS 6.0-smartphone met een gewicht van 104 gram.

De Curve 9300 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109 x 60 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 456 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: BlackBerry OS 6.0
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Curve 9300 ondersteunt diverse netwerken. Met de Curve 9300 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 330 minuten.

Besturingssysteem

BlackBerry OS is een eigen mobiel besturingssysteem, ontwikkeld door Research In Motion (RIM) voor het BlackBerry-lijn van handheld apparaten. Het besturingssysteem biedt multitasking en ondersteunt speciale invoerapparaten waaronder het draaiwiel, trackball, de trackpad en touchscreen. Blackberry 6 is de vorige versie en te vinden in de BlackBerry Bold 9650/9700/9780, BlackBerry Curve 9300/9330, BlackBerry Pearl 9100, BlackBerry Style 9680 en de BlackBerry Torch 9800.
Blackberry OS 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Curve 9300 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Curve 9300 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Curve 9300 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe BlackBerry Curve 9300 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,5 inch touchscreen. De BlackBerry Curve 9300 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 160 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de BlackBerry Curve 9300
Heb je een vraag over de BlackBerry Curve 9300 dan kun je deze hier stellen