BlackBerry Q5

Q5 Azerty Black 57%
Q5: BlackBerry OS 10, 5 megapixels, QWERTY, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.1 inch, superscherp Full HD scherm (328 ppi)

De BlackBerry Q5 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze BlackBerry.
BlackBerry De BlackBerry Q5 scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Q5:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Q5 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Q5.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Q5 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Q5 is een BlackBerry OS 10-smartphone met een gewicht van 120 gram.

De Q5 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 120 x 66 x 11 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 470 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Dual-core processor
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: BlackBerry OS 10
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De BlackBerry Q5 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Q5 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 700 minuten.

  Besturingssysteem

  BlackBerry OS 10 zal gelanceerd worden op 30 januari. Blackberry heeft versie 8 en 9 overgeslagen en gaat een hele nieuwe weg in met Blackberry 10. Het is een combinatie van Blackberry OS en QNX OS.
  Blackberry OS 10

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De BlackBerry Q5 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Q5 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Q5 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De BlackBerry Q5 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,1 inch touchscreen. De BlackBerry Q5 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 720 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 328 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Meer specificaties van de BlackBerry Q5
  Heb je een vraag over de BlackBerry Q5 dan kun je deze hier stellen