Boeing Black BLK1

Boeing Black BLK1 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
Black BLK1: Android 4.1, 3 megapixel camera, dual-core, 2G, Dual SIM, 4.3 inch, HD scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Black BLK1 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Boeing, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Boeing Black BLK1:

Wil je meer weten over de Boeing Black BLK1? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Boeing Black BLK1 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 13.25 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Boeing wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 MPCore chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Black BLK1 beschikt over een 3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 3 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
 • Dual SIM

Minpunten

 • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Geen ondersteuning voor 3G
 • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 13.25 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Boeing Black BLK1 ondersteunt diverse netwerken. Met de Black BLK1 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Boeing Black BLK1 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Black BLK1 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Boeing Black BLK1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Boeing Black BLK1
Heb je een vraag over de Boeing Black BLK1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel