Caterpillar CAT B100

Cerpillar B100 dual-sim 3%
B100: IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 3.2 megapixels, FM-radio, BT, GPS, 2.2 inch

De Caterpillar CAT B100 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Caterpillar CAT De Caterpillar CAT B100 scoort 3.2 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT B100:

Voor het voordeligste aanbod Caterpillar CAT B100 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Caterpillar CAT telefoons waaronder de B100.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Caterpillar CAT B100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Caterpillar CAT B100 is een candybar telefoon met een gewicht van 136 gram. De Caterpillar CAT B100 wordt aangedreven door een MediaTek MT6276W chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De B100 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 123 x 56 x 17,5 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 600 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Tough phone
  • IP67- en MIL810G-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • FM-radio
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT B100 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de B100 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Caterpillar CAT B100 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 64 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de B100 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De B100 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Caterpillar CAT B100 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,2 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 181 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Caterpillar CAT B100
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT B100 dan kun je deze hier stellen


Caterpillar CAT B100 los toestel kopen