Caterpillar CAT B30 3G

Wiko CAT B30 Dual-SIM Black 24%
B30 3G: IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, UMTS/3G, FM-radio, Dual SIM, BT, 2 inch

De Caterpillar CAT B30 3G is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Caterpillar CAT De Caterpillar CAT B30 3G scoort 2.6 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT B30 3G:

Voor het voordeligste aanbod Caterpillar CAT B30 3G GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Caterpillar CAT telefoons waaronder de B30 3G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Caterpillar CAT B30 3G kunt overzien.

Voor een compleet overzicht van alle abonnementen kijk je op de abonnementen pagina.

Apparaat & afmetingen

De Caterpillar CAT B30 3G is een candybar telefoon met een gewicht van 150 gram.

De B30 3G beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118 x 54 x 16 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G
  • Tough phone
  • FM-radio
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT B30 3G ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de B30 3G kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de B30 3G is geen probleem.

Multimedia

De B30 3G is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Caterpillar CAT B30 3G beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. De Caterpillar CAT B30 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Caterpillar CAT B30 3G
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT B30 3G dan kun je deze hier stellen


Caterpillar CAT B30 3G los toestel kopen