Caterpillar CAT S40 Dual-SIM

CAT S40 Dual-SIM Black Silver 60%
S40 Dual-SIM: Android 5.1, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 8 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch

De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Caterpillar CAT De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM scoort 3.4 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT S40 Dual-SIM:

Voor het voordeligste aanbod Caterpillar CAT S40 Dual-SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Caterpillar CAT telefoons waaronder de S40 Dual-SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Caterpillar CAT S40 Dual-SIM kunt overzien.

De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM is ook beschikbaar als prepaid telefoon.

Apparaat & afmetingen

De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 180 gram. De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 210 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,1 GHz Quad-Core.

De S40 Dual-SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144,9 x 73,5 x 11,5 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 792 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 11.5 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM ondersteunt diverse netwerken. Met de S40 Dual-SIM kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 960 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de S40 Dual-SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De S40 Dual-SIM is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Caterpillar CAT S40 Dual-SIM beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Caterpillar CAT S40 Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 234 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Caterpillar CAT S40 Dual-SIM
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT S40 Dual-SIM dan kun je deze hier stellen


Caterpillar CAT S40 Dual-SIM los toestel kopen