Caterpillar CAT S41 Dual Sim

Cat S41 Dual Sim Black 82%
S41 Dual Sim: Android 7.0, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, 4G+ (tot 300 Mbit/s), 3GB RAM, 5000 mAh, 5.0 inch, HD scherm (441 ppi)

De S41 Dual Sim is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Caterpillar CAT zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe S41 Dual Sim in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.
Caterpillar CAT De Caterpillar CAT S41 Dual Sim scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT S41 Dual Sim:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de Caterpillar CAT S41 Dual Sim wel wat voor jou!

De Caterpillar CAT S41 Dual Sim is een Android 7.0 (Nougat)-smartphone met een gewicht van 218 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 12.85 millimeter. Deze Caterpillar CAT wordt aangedreven door een MediaTek MT6757 Helio P20 64-bit chip met een 2,34 GHz Octa-Core processor.

De S41 Dual Sim beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 792 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Octa-core processor
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 7.0 (Nougat)
 • LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Met een 5000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Iets te dik met 12.85 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT S41 Dual Sim ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de S41 Dual Sim is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Caterpillar CAT S41 Dual Sim kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 7.0 (Nougat). De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Ondersteuning voor VR met Google Daydream
 • Multi-window support
 • Direct reageren op berichten zonder je openstaande applicatie te verlaten
 • Nieuw snelle instellingen menu
 • Gebundelde notificaties
 • Verbeterde standbytijd
 • Betere prestaties

Android 7

Meer specificaties van de Caterpillar CAT S41 Dual Sim
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT S41 Dual Sim dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Caterpillar CAT S41 Dual Sim los toestel kopen