CnMemory i-onik Global Phone I545

i.onik Global Phone I545 - 8 GB - Zwart 59%
Deze telefoon is niet op voorraad
Global Phone I545: Android 5.1, 5 megapixels, quad-core, dun, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.0 inch

De CnMemory i-onik Global Phone I545 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze CnMemory i-onik.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de CnMemory i-onik Global Phone I545:

Voor het voordeligste aanbod CnMemory i-onik Global Phone I545 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van CnMemory i-onik telefoons waaronder de Global Phone I545.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de CnMemory i-onik Global Phone I545 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De CnMemory i-onik Global Phone I545 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 170 gram. De CnMemory i-onik Global Phone I545 wordt aangedreven door een MediaTek MTK6582 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Global Phone I545 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 145,6 x 71,2 x 8,0 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 125 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.0 millimeter
  • UMTS/3G
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De CnMemory i-onik Global Phone I545 ondersteunt diverse netwerken. Met de Global Phone I545 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De CnMemory i-onik Global Phone I545 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Global Phone I545 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Global Phone I545 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De CnMemory i-onik Global Phone I545 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De CnMemory i-onik Global Phone I545 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de CnMemory i-onik Global Phone I545
Heb je een vraag over de CnMemory i-onik Global Phone I545 dan kun je deze hier stellen