CnMemory i-onik Global Phone I545

i.onik Global Phone I545 - 8 GB - Zwart 26%
Deze telefoon is niet op voorraad
Global Phone I545: Android 5.1, 5 megapixel camera, quad-core, dun, 2G, Dual SIM, 5.0 inch

De CnMemory i-onik Global Phone I545 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze CnMemory i-onik.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de CnMemory i-onik Global Phone I545:

De CnMemory i-onik Global Phone I545 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De CnMemory i-onik Global Phone I545 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 8.0 millimeter is het toestel niet te dik. De CnMemory i-onik Global Phone I545 wordt aangedreven door een MediaTek MTK6582 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Global Phone I545 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 125 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.0 millimeter
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De CnMemory i-onik Global Phone I545 ondersteunt diverse netwerken. Met de Global Phone I545 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De CnMemory i-onik Global Phone I545 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Global Phone I545 is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De CnMemory i-onik Global Phone I545 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 220 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de CnMemory i-onik Global Phone I545
Heb je een vraag over de CnMemory i-onik Global Phone I545 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel