Coolpad F1 Plus

Coolpad F1 Plus wit 56%
Deze telefoon is niet op voorraad
F1 Plus: Android 4.4, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (294 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de F1 Plus een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Coolpad, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Coolpad F1 Plus:

Wil je meer weten over de Coolpad F1 Plus? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Coolpad F1 Plus is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 9.3 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Coolpad wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De F1 Plus beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 125 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Coolpad F1 Plus ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Coolpad F1 Plus heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de F1 Plus is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Coolpad F1 Plus kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Coolpad F1 Plus
Heb je een vraag over de Coolpad F1 Plus dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel